Legyél Te is

Lipóti Pék

Péksütemény élmény-kurzus
a Lipóti Péktől

Habverő és kanál ikon

Vegyél részt péksütemény és cukrász élmény-kurzusok egyikén a lipóti Látogatóközpontban és tanulj el trükköket, fogásokat az ország leghíresebb pékjétől, a Lipóti Péktől!

Merülj el a péksütemény készítés csodálatos és tradicionális világában. Vegyél részt a kurzusainkon, ahol megismerheted szeretett pékáruid elkészítésének fortélyait, emellett a Lipóti Pék kedvenc süteményének valamelyikét is megsütheted.

Legyen az teljes kiőrlésű vagy szezonális pékáru, kenyér vagy macaron, nálunk játszi könnyedséggel megtanulhatod ezek elsajátítását, egy jó hangulatú kurzus keretein belül.

Ne aggódj, ha nincs sok tapasztalatod a konyhában: a kurzus után úgy fogsz otthon sütni, mint egy igazi profi.

Legyél te is Lipóti Pék
egy napra!

Lipótipék ikon

Kurzusaink

Élmény-szünet!

Szeptembertől újra együtt sütünk!

Macaron kurzus termékkép

Szept. 24.

Macaron
Kurzus

14.500 Ft

Macaron kurzus termékkép

Okt. 8.

Macaron
Kurzus

14.500 Ft

Macaron kurzus termékkép

Okt. 22.

Macaron
Kurzus

14.500 Ft

Egészségtudatos kurzus termékkép

Ápr. 30.

Egészségtudatos Kurzus Betelt

12.000 Ft

Élmény-szünet

A nagy sikernek örvendő Lipóti Pékség élmény-kurzusaink nyári szünetre mentek. A kurzusokat vezető “kreatív pékek” kicsit megpihennek, de nem maradnak tétlenek ez idő alatt sem. Szeptember végétől sláger kurzusaink mellett új tematikákkal indítjuk el a kurzus-évadot. Akik szeretnék eltanulni a nosztalgia kifli, baguette vagy akár a császárzsemle készítés fortélyait, nekik kihagyhatatlan élmény lesz. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre is, hiszen első kézből tudunk értesíteni mindenkit új tematikákról, időpontokról és őszi akciókról.

A helyszín

A kurzusok helyszíne a Lipóti Látogatóközpont, amely egyedülálló atmoszférájával várja a sütni vágyókat.
Az üveggalériás tér minden tekintetben hiteles kulisszát és egy felejthetetlen élményt biztosít a résztvevőknek, akik egyszerre tanulhatnak a kurzus alatt elismert szakmabeliektől sütési fortélyokat és egyidejűleg egy igazi péküzem kulisszája jelenik meg mögöttük. Hiszen a helyszín a Lipóti Pékség működő üzeme felett helyezkedik el.

Éld át testközelből az élő hagyományt és legyél Te a pékmester!

A látogatóközpont könnyen és gyorsan megközelíthető akár Győrből, akár Mosonmagyaróvárról.

Cím: Lipóti Látogatóközpont – 9233 Lipót, Fő utca 58

Ajándékozz élmény-kurzust

Lipóti pék voucher

Szerezz örömet szeretteidnek és lepd meg őket egy élmény-kurzussal. Válassz utalványt a különböző kurzus fajták egyikéből, amely bármely meghirdetett időpontra beváltható.

RészletekFoglalás

*Vásárlást követően Élmény kuponod 24 órán belül elküldjük az e-mail címedre. A kupont ki is tudod majd nyomtatni és úgy átadni annak, akit meg szeretnél lepni.

Hírlevél

Ha első kézből szeretnél értesülni legújabb kurzusainkról, iratkozz fel és hamarosan küldjük a ropogós híreinket. A Lipóti Péknek mindig van (ki)sütnivalója!

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.