Rólunk

Kifli ikon
Lipóti üzlet

Bizonyára mindenki szívesen emlékszik vissza olyan kávézókra és pékségekre az életében, amelyekbe betoppanva elkapta egy olyan érzés, amelyet újra és újra át szeretne élni. Lehetett ez akár a melegen kisütött pékáruk és a frissen pörkölt kávék illatának egyvelege, vagy talán egyszerűen az a miliő, a hely hangulata, ahol jó érzés volt, jó emberek között lenni és anekdotákat hallani az életről. Továbbá felszökhetett bennünk ezen alkalmak során az az érzés is, hogy bárcsak mi is el tudnánk készíteni ilyen kiváló süteményeket odahaza.

Kedves látogató!

A „Legyél Te is Lipóti Pék” élmény-kurzusa ezen érzéseket és tapasztalásokat szeretné ötvözni:

elrepíteni Téged a Lipóti Pékség kulisszái mögé, egy kávézó-pékség helyszínére, ahol egy jó hangulatú sütő élmény-kurzuson vehetsz részt és megtanítani Neked különböző péksütemények és sütemények kiváló minőségű elkészítését.

A kurzusok helyszínéül a Lipóti Pékség lipóti üveggalériás Látogatóközpontja szolgál. Az élmény-kurzus ideje alatt egyszerre érezheted magad egy működő péküzem, de egyben egy kávézó részesének is. Igazi „élő hagyomány”. Extra élményt fog nyújtani számodra továbbá, hogy ebben a kulisszában sajátíthatod el a legfinomabb pékáruk és sütemények elkészítését.

Az elkészült süteményeket pedig hazaviheted a családodnak egy általunk ajándékba adott süteményes dobozban. A kurzus végén egy elismerő emléklappal is jutalmazunk. Ezzel is lehet majd otthon büszkélkedni!

Igyekszünk változatos és tematikus kurzusokat indítani. Így tudtok választani többek között „Hagyományőrző”, „Prémium-egészségtudatos” vagy akár „Macaron” kurzusok közül, amelyek váltakozva, szombatonként kerülnek megrendezésre. A nyári időszakban (májustól – szeptemberig) az élmény-kurzusok szünetelnek, majd ősztől szeretettel várunk Titeket új tematikákkal a megszokott magas minőségben.

A kurzusokat Barabás Katalin vezeti.

Ha Te is profi szeretnél lenni a konyhában és ínycsiklandó (pék)süteményekkel megörvendeztetni magad és a családodat, akkor mindenképpen a legjobb kezekben leszel nála.

Katalin vérbeli, szenvedélyes cukrász. Figyelmességével és segítőkészségével minden kurzuson résztvevő személy biztos lehet abban, hogy a legnagyobb odafigyelést és szakértelmet fogja tőle kapni.

Katalin a Pannonhalmi Főapátság Pausa nevű cukrászdájának volt hosszú időn keresztül mestercukrásza, jelenleg a győrieket örvendezteti meg az általa vezetett Habos – édesek és kávé – nevű cukrászdájában ínycsiklandozó péksüteményekkel és jobbnál jobb, különlegesebbnél különlegesebb süteményeivel. Ráadásul Katalin aranyérmes lett a 750éves Győr által megrendezett torta-versenyen.

Katalin fiatalos lendületével azonnal meggyőz Téged is pillanatok alatt: „Az élet bizonytalan. Kezdd a desszerttel!”

 

Szeretettel vár Titeket mindegyik élmény-kurzuson:

KATALIN és a „Legyél Te is Lipóti Pék” csapata

Barabás Katalin
Kosár
  • Nincs termék a kosárban.